Home>>Forum>>General>>General discussion>> New Post
  • Showing blank page after fresh install
  • 2017-01-07 18:40:49
Version 0.5.1, installation was successful without any errors, and when i open home page a white blank page is displayed. no error log is captured.
link : www.mallet.in/erp1
  • Alok
  • 2017-01-08 00:19:43
Showing http 500 error. Something wrong in your server side
Check your .htaccess file.
Delete it and then try again. If that works then check if you have any wrong lines/dummy caracheters in the fileReply
  • Anonymous
  • 2017-01-08 01:23:55
Thanks alok for your reply, I have deleted .htaccess file but it still not works, i again checked by dropping the mysql table but nothing works...Reply
  • Anonymous
  • 2017-01-08 01:30:54
Update: Iam getting an error : PHP Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS) in /home/malletin/public_html/erp1/extensions/site_info/class_site_info.inc on line 1
Reply
  • Anonymous
  • 2017-01-08 13:17:58
USE php 5.6 or better 7Reply
  • Anonymous
  • 2017-01-08 15:18:23
PHP 7 is in use... I also tried all other older versions of inoERP but nothing worksReply
One of the below 2 issues
1. PHP version below 5.5 (check again) or
2. Your using some ftp tool to upload file to server that is corrupting the files
directly download the files in your server using wget and then unzip themReply
  • Anonymous
  • 2017-02-06 08:00:28
Thanks mehul..... I was using filezila... and i tried smart ftp, problem solved... but now plesae see the screen shot, user details page is not showing properly, i cant create users and also cant update existing users.

1486368009_users.JPG

1486368009_user_update.JPG

Reply
 Per Page
  •   Select File
  • Reply as
  •   Subscribe

All inoERP code is Copyright by the Original Authors as mentioned on COPYRIGHT.txt file.
inoERP is an open Source software; you can redistribute it and/or modify it under the terms of the Mozilla Public License Version 2.0